Overslaan en naar de inhoud gaan

MAATWERK VOOR DE LOGISTIEKE EN TRANSPORTSECTOR

Vrachtwagens of treinen schoonmaken en lossen, rekken in supermarkten aanvullen, gebouwen onderhouden, ... Werken in de logistieke en transportsector betekent gemakkelijk en veilig toegang hebben tot bepaalde hoogtes. Bij Echelle Européenne houden we rekening met deze specifieke behoeften en bieden we een volledig gamma klimmaterialen op maat van uw bedrijf.

Toegang tot werken op hoogte: wat zijn de vereisten van de logistieke en transportsector?

Klimmaterialen zoals ladders, trapladders of platformen zijn essentiële hulpmiddelen voor heel wat sectoren, waaronder transport en logistiek. Ze stellen arbeiders, bedienden of technici in staat gemakkelijk toegang te krijgen tot bepaalde hoogten om bijvoorbeeld een machine te bedienen, te herstellen of te onderhouden.

Voor de transportsector zijn klimmaterialen essentieel om een vrachtwagen,  schip of trein gemakkelijk en veilig te kunnen laden en lossen. Ze zijn ook onmisbaar voor het onderhoud van of herstelwerkzaamheden aan deze vervoersmiddelen en, in het geval van maritiem vervoer, voor de toegang tot de loskaden.

Een offerte aanvragen

Dit type materiaal wordt ook dagelijks gebruikt in winkels, supermarkten en hypermarkten. Werknemers moeten toegang hebben tot de voorraad op hoogte en de producten snel en gemakkelijk in de rekken kunnen plaatsen. Technici daarentegen hebben deze klimmaterialen nodig voor onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen

Materiaal op maat aangepast aan elke logistieke en transportsector

Onderhoudswerken, het lossen van een lading en het vullen van rekken zijn heel verschillende activiteiten die niet noodzakelijkerwijs hetzelfde soort klimmateriaal vereisen. Gelukkig hebben we bij Echelle Européenne een breed gamma aan producten voor al uw behoeften.

Om goederen te laden en te lossen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor verschillende soorten platformen of loopbruggen en zelfs speciale aanlegladders voor vrachtwagens. Wij bieden ook op maat gemaakt materiaal voor het spoorvervoer, zoals onderhoudsplatforms voor bussen en werkplatforms voor wagons.

Een offerte aanvragen

In winkels vereist het aanvullen van de rekken een sterke en comfortabele werkuitrusting op hoogte. Bij Echelle Européenne vindt u een groot gamma aan trapladders en werkplatformen met borstweringen om in alle veiligheid te kunnen werken. Zelfrijdende hoogwerkers daarentegen bieden toegang tot alle moeilijk bereikbare hoge plaatsen in uw winkel.

Waarom kiezen voor Echelle Européenne voor uw klimmaterialen op maat?

Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in klimmaterialen en streven ernaar u het meest performante en innovatieve materiaal tegen de beste prijs aan te bieden. Ons studiebureau werkt onvermoeibaar aan de ontwikkeling van nieuwe producten op maat van uw behoeften. 

Kiezen voor materiaal van Echelle Européenne, dat is kiezen voor kwaliteitsproducten die voldoen aan de geldende normen en voorschriften. U kunt ook rekenen op onze experts die u van A tot Z begeleiden bij uw projecten en u adviseren naargelang uw behoeften. 

Een offerte aanvragen

Bij Echelle Européenne werken we samen met logistieke en transportbedrijven die even divers als complementair zijn, van vakmensen tot grote ondernemingen. Verschillende logistieke bedrijven, industriële carrosseriebouwers en ijzerhandelaren vertrouwen op ons, net zoals een aantal bekende bedrijven zoals de NMBS, Van Moer, Katoennatie en Tabaknatie... 
We streven ernaar te voldoen aan de eisen van al onze klanten, klein en groot, door hen op maat gemaakte kwalitatieve diensten en klimmaterialen aan te bieden. 

HEEFT U VRAGEN OF WENST U VRIJBLIJVEND
INFO VOOR UW PROJECT?

Facebook Pinterest