Overslaan en naar de inhoud gaan

MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE

Werkzaamheden, inrichting, onderhoud of het in overeenstemming brengen met de voorschriften: toegang op hoogte is essentieel in alle industriële sectoren, van de levensmiddelenindustrie tot de luchtvaart en de farmaceutische industrie. Bij Echelle Européenne voldoen wij aan al uw behoeften door klimmateriaal en diensten op maat van uw sector voor te stellen.

Welke aangepaste toegangsbehoeften voor de industrie?

De industriële sector vereist toegang tot hoogtes voor verschillende soorten werkzaamheden:

  • Onderhoudswerken;
  • Inrichtingswerkzaamheden;
  • Aanpassingswerkzaamheden.

Deze toegang tot hoogtes is eveneens essentieel voor werknemers om bijvoorbeeld toegang te krijgen tot hun werkplek (meer bepaald in de luchtvaart- of maritieme sector) of tot bepaalde machines in laboratoria.
Binnen de industriële sector zijn de onderhoudsbehoeften vrij hoog, met soms complexe toegangen die speciaal materiaal vereisen. Daarom is het essentieel te kiezen voor op maat gemaakte modulaire producten die zijn aangepast aan de specifieke beperkingen van elk gebied. 
Sommige industrieën staan ook voor grote veiligheidsuitdagingen, zoals de SEVESO-bedrijven. Aangezien zij als risicovol worden beschouwd, volgen zij strikte voorschriften en worden hun producten en materialen regelmatig gecontroleerd. Het is dus uiterst belangrijk dat ze beschikken over krachtige klimmaterialen en een kwalitatieve uitrusting, in overeenstemming met de huidige normen. 

Ons klimmaterialen aangepast aan uw behoeften

Bij Echelle Européenne bieden wij een breed assortiment aan klimmaterialen voor alle soorten industrieën. Deze kunnen op maat worden gemaakt en aangepast zijn aan de specifieke eisen van uw bedrijf. U kunt kiezen voor een instapmodel of een hoogwaardig product, afhankelijk van uw budget en uw behoeften. 

Voor de voedingsindustrie kunnen we bijvoorbeeld steigers en platformen in inox, aluminium of glasvezel aanbieden die compatibel zijn met de normen van de sector. Voor de luchtvaart- en de maritieme sector bieden we toegangsladders voor vliegtuigen, vaste of verrolbare loopbruggen, maar ook speciale op maat gemaakte producten waaronder valstopapparaten. 
Deze laatste, die zowel collectief als individueel zijn, zijn onmisbaar in de hele industriële sector.  Ze beschermen technici en werknemers tegen vallen van hoogte. U kunt kiezen voor een standaard PBM valbeveiliging, zoals harnassen, lijnen of helmen, maar u kunt ons ook vragen om producten op maat, aangepast aan de eisen van uw vakgebied.

Onze diensten op maat voor uw bedrijf

Naast al ons industrieel klimmateriaal bieden wij ook gerichte diensten aan. Onze experts installeren en stellen uw toegangsapparatuur en klimmateriaal in uw bedrijf in dienst. 

Onze specialisten controleren ook jaarlijks de valbeveiligingssystemen. Ze kunnen ook onmiddellijk ingrijpen als er onderhoud nodig is of als u een storing opmerkt.

Een offerte aanvragen

Een gevarieerd cliënteel, van vakmensen tot grote bedrijven

Bij Echelle Européenne zetten wij ons in om ons klimmateriaal en onze diensten aan te bieden aan de hele industriële sector. Daarom werken wij zowel met vakmensen als met grote, erkende bedrijven zoals Total, Umicore, Atlas Copco of Elia samen. Al onze klanten hebben verschillende specifieke eisen, en wij staan altijd klaar om naar hen te luisteren om snel en efficiënt op hun behoeften in te spelen.

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij geleidelijk aan hoogtespecialisten geworden en kunnen wij vandaag aan al uw eisen voldoen. Aarzel dus niet en contacteer ons!

HEEFT U VRAGEN OF WENST U VRIJBLIJVEND
INFO VOOR UW PROJECT?

Facebook Pinterest